25. 4. 2016.

AURA: LIPLINER LONG LASTING #33, LIPGLOSS ABSOLUTE SHINE #511-CREAMY PINK

Zdravo! :-)


Danas vam pišem o dva aurina proizvoda koja najčešće koristim zajedno, i to, mogu reći u poslednje vrijeme svakodnevno. Dakle, riječ je o olovci i sjaju za usne.


Olovka za usne #33

Aurine olovke za usne su bijele boje sa crnim poklopcem, te dijelom na kraju olovke koja je iste boje kao i sam proizvod. Što će vam značajno olakšati kupovnu iste, bez da je probate(zaštićena je folijom, tako da ćete biti sigurni da je nije niko drugi prije vas upotrebljavao). Sadrže vitamin E koji štiti vaše usne, kao i hidratantne sastojke koji ih hrane i njeguju.


Ova long lasting olovka je izuzetne pigmentacije i srednje tvrdoće koja omogućava lakše i preciznije nanošenje.
Možete je koristiti da uokvirite same usne ili u funkciji ruža, odnosno da je iscrtate preko cijelih usana. U svakom slučaju, neće vam dodatno isušiti usne, niti će se razmazati. Zbog izuzetno lagane formule, nećete je ni osjetiti na usnama.
Mogu reći da se sporo troši, i odlično se ponaša pri zarezivanju- neće se lomiti, niti mrviti.


Sjaj za usne #511 Creamy Pink

Prije nego što počnem priču o ovom proizvodu, moram da kažem da mi je veoma žao što su sjajevi za usne nepravnedno zapostavljeni u poslednje vrijeme, čini mi se zbog mat tečnih ruževa. :-)


Sjaj dolazi u klasičnom aurinom pakovanju za sjajeve, dakle, prozirna bočica od 7ml sa crnim poklopcem. Divna „plišana“ četkica koja će vam omogućiti precizno i dozirano nanošenje, lijepo i ravnomjerno će razmazati sjaj, te ukloniti višak.


Ovaj sjaj je svijetlo roze boje sa blagim narandžastim podtonom. Sadrži sitne raznobojne šljokice. Pigmentacija odlična- s obzirom da je u pitanju sjaj, a ne tečni ruž. Tekstura jako kremasta, ali ne previše vlažna, tako da vam se neće izlijevati van usana. Vrlo je lagan, nije ljepljiv previše, taman toliko da ostane na usnama. Ima dobru postojanost, čak i kad se skine, ostaće vam neke blage šljokice na usnama.
Obogaćen je sastojcima koji njeguju usne i pruža izuzetnu hidrataciju.


Ovo je po meni idealna kombinacija za proljećne dane. Lijepa, lagana, usne vam izgledaju zdravo i svježe. :-)

Aurine proizvode u Republici Srpskoj možete pronaći u većim apotekama.

KORISTITE LI VI AURINE SJAJEVE ZA USNE I OLOVKE? 







Нема коментара:

Постави коментар