29. 4. 2016.

AVON: Anti-celulitni gel (thermal-active)

Zdravo! :-)


Danas vam pišem o prilično novom proizvodu iz Avona koji je izašao u prodaju baš u pravo vrijeme- kad počinje spremanje za ljeto i bikini.



Ovaj anti-celulitni gel dolazi u lijepo dizajniranoj tubi od 150ml jarkih boja koja oslikava baš ono što gel i radi. Ima čvrst poklopac, koji se otvara na „klik“, tako da vam se proizvod neće prosipati, uzvišenje na otvoru, pa ga možete lijepo i dozirati.


Gel je bezbojan, gust, ali se veoma lako se razmazuje i brzo ga koža upije. Ima blag miris alkohola, ali i on brzo nestane. Ne ostavlja kožu masnom, niti je dodatno isuši.


Ja ga upotrebljavam jednom dnevno, uveče-odmah nakon tuširanja (ako imate osjetljivu kožu-30min nakon tuširanja), mada se može upotrebljavati dva puta-ujutru i uveče.
Dakle, 2-3 min nakon što ga umasiram u kožu, gel počne da djeluje- efekat toplote koji traje 30ak minuta. Tako znate da proizvod stvarno radi.
Takođe, preporučuje se da jednom-dva puta sedmično uradite piling tijela, da bi gel mogao bolje da djeluje.

Međutim, ono što je bitno napomenuti je da sa ovim gelom nećete izgubiti par kilograma, riješiti se u potpunosti masnih naslaga i celulita, izgledati savršeno. On je samo jedan od faktora koji vam pomaže u tome da izgledate savršeno. Treba da povedete računa o načinu ishrane, da unosite u svoj organizam 2-3 litre vode dnevno, kao i da redovno šetate,trčite i vježbate.
Ja sam to veoma dugo izbjegavala, pogotovo trčanje i vježbanje. I da, teško je početi, ali poslije par nedelja kad uđete u stare farmerke- osjećaj je nevjerovatan.
Meni je ovaj gel dobrodošao u „borbi“ sa kilogramima i celulitom. Nije mi izazvao nikakve iritacije na koži. Mnogo mi se sviđa efekat toplote, način upotrebe koji je veoma lagan, i rezultati koji su polako vidljivi.
Toplo ga preporučujem svima kojima je potreban uz savjet da unosite dovoljnu količinu vode, malo korigujete ishranu i redovno se bavite fizičkom aktivnošću. :-)

DA LI STE PROBALI AVON ANTI-CELULITNI GEL? KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA? 




Нема коментара:

Постави коментар