17. 4. 2017.

Makeup Revolution: Ultra Contour Paleta

Zdravo!


Danas vam pišem o paleti za konturisanje od Makeup Revolution-a.




Dolazi u čvrstom, plastičnom, crnom pakovanju.
Duž jedne strane se nalazi ogledalo, dok je na drugoj strani u dva reda raspoređeno po četiri pana sa nijansama za konturisanje i hajlajt.
Ukupno 13g proizvoda. Sasvim pristojno.


Dakle, imamo 4 nijanse hajlajta, i to:

   
1.Bjeličasto-roze mat nijansa – Može da posluži za setovanje tečnog pudera i korektora, međutim, ovu nijansu slabo koristim (probala sam je samo par puta)
2.„Banana“ puder – Idealna nijansa za setovanje korektora, pogotovo za tamnije osobe. Volim sa njom da radim neku „polu-baking“ metodu. Koristim je rado, ne uvlači mi se u porice i borice (volim da im tepam, jer su još uvijek male :-D).
3.Šimer rozikasta nijansa – Divna hajlajt nijansa. Odlična i za dan i za noć, pogotovo za one djevojke koje ne vole prejak hajlajter.
4.Šljokičasta bijelo-zlatna nijansa – Obožavam! Divan hajlajter, ali veoma jak (što ja i volim). Šimer, šljokice, sjaj i samo sjaj. Mogla bih do sutra da pišem samo o ovoj nijansi :-)



  I četiri nijanse za konturisanje:

1.Veoma topla nijansa. Volim da je koristim kao bronzer.
2.Hladnija nijansa od prethodne, tako da je pogodna za konturisanje.
3.Treća nijansa je dosta slična prvoj, možda za nijansu tamnija.
4.Poslednja nijansa je blago šimerasta. Mnogi su je okarakterisali kao hajlajt, sa čim se ja ne bih složila (dosta je tamna za hajlajt). Nju koristim kada želim da postignem „glow“ efekat na licu.


Sve nijanse su odlične pigmentacije. Veoma su puteraste, posebno nijanse za konturisanje. Truse se minimalno. Lako se blendaju i stapaju jedna sa drugom.

Obožavam ovu paletu!
Bronzer i hajlajter su nešto bez čega ne izlazim iz kuće, tako da mi je ova paleta idealna za to.
Takođe, super je za putovanja. Često, kada putujem, nosim samo ovu paletu (tečni puder i maskaru)-jer ima sve što meni treba.

Nijanse su divne, koristim ih i kao sjenke za oči, jer volim te bronzane tonove i na očima.

Sve u svemu, paleta je dosta iskoristiva i isplativa. Definitivno planiram da ponovim ovu kupovinu, jer sam već dotakla sve panove.



Možete je pronaći na fb stranici Makeup Revolution BiH, kao i instagram profilu makeup_revolution_bih_.

Cijena: oko 30km + dostava


DA LI STE PROBALE OVU PALETU? KAKVO VI MIŠLJENJE IMATE O NJOJ?

Нема коментара:

Постави коментар