8. 5. 2016.

ESSENCE: ALL ABOUT ROSES PALLETE

Zdravo! :-)
Danas vam donosim prvu u nizu recenzija drogerijskog brenda Essence.
Kao što već po naslovu zaključujete, riječ je o jednoj od 5 Essence All about... paleta (bronze, nudes, roses, greys i vintage).
Ovog puta u pitanju je paleta 03 All about roses.





Dolazi u providnom, plastičnom pakovanju, koje je jako čvrsto i praktično. Bez, po meni, nepotrebnih dodataka kao što su aplikator i ogledalo.
 Ukupno 8 sjenkica u količini 9.5gr.


Tekstura im je meka, svilenkasta, bez nekog posebnog mirisa. Lako se nanose pomoću četkice, mogu se nadograđivati, i odlično se blendaju.
Trajnost sa bazom je jako dobra. Mogu se koristiti i bez baze, ali se može desiti da vam se poslije nekog vremena blago nakupe u pregibu.
Pigmentacija im je takodje dobra, neke sjenke su veoma pigmentovane, dok su ostale srednje pigmentacije. Na slici ispod, swathevi su bez baze.

Gornji red

Donji red

Od 8 sjenki, tri su potpuno mat, dok ostale imaju sitni šimer u sebi. Idealna je za postizanje nježnog, romantičnog look-a, kako dnevnog, tako i večernjeg.

Paleta All about roses je kvalitetna drogerijska paleta sjenki sa veoma lijepim nijansama, koje je lako kombinovati, a dobijete je po jako pristupačnoj cijeni.
Cijena: 8.45km


Kako vam se sviđa ova paleta? Da li ste probali još neku All about... paletu?










Нема коментара:

Постави коментар