24. 5. 2016.

AVON: Planet Spa maska za ruke i stopala

Zdravo! :-)

Danas vam pišem o divnoj maski za ruke i stopala iz Avona, odnosno Planet Spa proizvodu iz linije Blissfully Nourishing.




Maska dolazi u čvrstoj bež tubici od 125ml, prepoznatljivoj za Planet Spa proizvode, sa čepom na zavrtanje. Dovoljno je gusta, pa se lijepo može razmazati.


Obogaćena je parafinom i shea buterom. Predivno miriše. Hidrira i omekšava kožu ruku, zanoktice i stopala. Vidljivo poboljšava stanje kože.
Koristi se jednom-dva puta sedmično tako što se namaže tanak sloj na ruke i stopala, a zatim ruke i stopala umotate u peškir (utoplite), ostavite da djeluje 3-5 minuta i višak uklonite.


Obožavam ovu masku. Imam je i korstim tek dvije sedmice, a već sam oduševljena njom. Ruke i stopala su mi tako mekana i hidrirana nakon korištenja. Zanoktice su za mene prošlost. Ja je ostavim da djeluje malo duže ( desetak minuta), a rezultati ne izostaju.

Toplo je preporučujem svima sa suvom i ispucalom kožom ruku i stopala, sigurno ćete biti zadovoljni. Kao i djevojkama sa normalnom kožom. Ovaj proizvod će vam dodatno nahraniti ruke i stopala i spriječiti ispucalost i suvoću kože. A ko još ne voli divne, njegovane ruke i stopala?! :-)


KORISTITE LI VI AVON PLANET SPA LINIJU ZA NJEGU VAŠE KOŽE?


Нема коментара:

Постави коментар